5-minuten Nederlands

98 - Verhuizen naar Nederland

July 27, 2022 vijfminutennederlands Episode 98
5-minuten Nederlands
98 - Verhuizen naar Nederland
Show Notes

... andere luisteraars hebben me geschreven dat ze graag in Nederland willen studeren en dus hier tijdelijk willen gaan wonen. Er zijn ook luisteraars die hier een baan hebben gevonden of gaan rentenieren, en dus voor langere tijd naar Nederland verhuizen. Als je hier gaat wonen, zijn er heel veel dingen die je moet regelen. Onderschat dat niet! De bureaucratie is hier misschien niet zo heel erg in vergelijk met sommige andere landen, maar evengoed heb je veel geduld nodig om alles in orde te krijgen ...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 98.  Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petje.af/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

Support the show