5-minuten Nederlands

100 - Tweemaal feest!

August 10, 2022 vijfminutennederlands Episode 100
5-minuten Nederlands
100 - Tweemaal feest!
Show Notes

Hiep hiep hiep hoera!!! De podcast is vandaag jarig met de 100e aflevering. Ik kreeg al lieve mailtjes en zelfs een appje vanmorgen met felicitaties! Hoe leuk is dat! Ik voel me bijna zelf een beetje jarig. En als je jarig bent, moet je trakteren. Nu is dat een beetje moeilijk, want jullie luisteraars zitten verspreid over de hele wereld. Dus heb ik het maar anders gedaan. Ik heb mezelf vanmorgen op een ijsje getrakteerd. De foto staat boven de tekst op de website Petjeaf.com. Het was een heerlijk ijsje! Ik koop niet zo vaak ijs, alleen als het echt warm weer is of als er een speciale gelegenheid is. En dat is de 100e aflevering natuurlijk wel ...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 100.  Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

 

Support the show