5-minuten Nederlands

104 - Sport en moderne kunst

September 07, 2022 vijfminutennederlands Episode 104
5-minuten Nederlands
104 - Sport en moderne kunst
Show Notes

Weten jullie nog dat ik vorig jaar een podcast over de Grand Prix in Zandvoort heb gemaakt? Het was aflevering 54. Toen werd de Formule I race voor het eerst na vele jaren weer in Zandvoort gereden. En afgelopen weekend was het weer zover. Het is Max Verstappen weer gelukt: voor de tweede keer heeft hij de Nederlandse Formule I gewonnen. Het was weer megadruk in Zandvoort, maar alles was goed geregeld. Ik sprak toevallig een kennis van me en zij is KNO arts. Dit betekent keel-, neus- en oorarts. Ze ging het weekend met collega’s naar Zandvoort, niet om naar de wedstrijden te kijken, maar om oordoppen uit te delen...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 104. Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands.  Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

 Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

 

 

Support the show