5-minuten Nederlands

105 - Personeelsuitje

September 14, 2022 vijfminutennederlands Episode 105
5-minuten Nederlands
105 - Personeelsuitje
Show Notes

Twee weken geleden had ik een personeelsuitje. Je kent dat wel, samen met collega’s iets gezelligs doen. Soms is het leuk, en soms valt het een beetje tegen. Maar dit keer was het echt erg gezellig. We waren die middag om 3 uur uitgenodigd bij een brasserie aan een meer vlakbij Leiden. Eerst zouden we wat drinken en om half 4 begonnen de workshops. Ik had het die middag heel druk op m’n werk, dus ik om kwart voor 3 op de fiets gesprongen en als een gek naar het meer gefietst. Tot overmaat van ramp ging de brug ook nog open en het duurde heel lang voordat alle boten voorbijgevaren waren. Ik snel verder gefietst en gelukkig was ik precies op tijd voor de workshop...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 105. Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

 Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

 

Support the show