5-minuten Nederlands

106 - Vanuit Porto

September 21, 2022 vijfminutennederlands Episode 106
5-minuten Nederlands
106 - Vanuit Porto
Show Notes

Opeens zijn er heel veel onderwerpen voor een podcast en ik vind het moeilijk kiezen: Open Monumentendag in Leiden vorige week, de staatsbegrafenis van Koningin Elizabeth afgelopen maandag, Prinsjesdag in Den Haag gisteren … Het wordt iets heel anders want vandaag komt de podcast uit het buitenland. Misschien hoor je ook wat meer achtergrondgeluiden. Ik ben namelijk in Porto, Portugal voor een conferentie. Dat gebeurt niet zo vaak, dus dan is het extra genieten. Vorige week ben ik samen met een collega hierheen gevlogen ...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 106. Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

 Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

 

Support the show