5-minuten Nederlands

108 - Podcast award en andere leuke dingen

October 05, 2022 vijfminutennederlands Episode 108
5-minuten Nederlands
108 - Podcast award en andere leuke dingen
Show Notes

Vorige week woensdag had ik 990 downloads op één dag … bijna 1000. Wat super leuk dat jullie allemaal zo trouw luisteren. Ik weet nog toen ik begon met de podcast en ik de eerste paar weken helemaal blij was als er 10 keer naar de podcast geluisterd werd. Eén van de trouwe luisteraars stuurde me vorige week een mailtje. Ik werd er helemaal stil van. Ze schreef me: Lieve Caroline,  als je trouwe volger (sinds de eerste aflevering) heb je nu voor de “Dutch podcast award 2022“ genomineerd in de categorie “media, cultuur en entertainment”; https://podcastawards.nl/over-de-awards. Ik wist helemaal niet dat er een Dutch podcast award bestond en vond het dan ook ontzettend leuk dat ze mij genomineerd had ...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 108. Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands.  Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

 Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

Support the show