5-minuten Nederlands

114 - Kunst over de vloer

November 16, 2022 vijfminutennederlands Episode 114
5-minuten Nederlands
114 - Kunst over de vloer
Show Notes

Ik heb toch iets leuks beleefd! Daar wil ik graag over vertellen. Zoals jullie weten woon ik in Leiden. De wijk waar ik woon, heeft een wijkvereniging. Dit is een groep buurtbewoners die zich vrijwillig inzet voor de buurt. En onze vereniging is heel actief: ze organiseren van alles, er is een wijkkrant en als de gemeente iets wil veranderen in onze buurt, zorgt de wijkvereniging ervoor dat de belangen van de buurt vertegenwoordigd worden. En wat was er nu zo leuk? Twee week geleden heeft onze wijkvereniging ‘Kunst over de Vloer’ georganiseerd...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 114. Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

 

Support the show