5-minuten Nederlands

115 - Een cursus Frans

November 23, 2022 vijfminutennederlands Episode 115
5-minuten Nederlands
115 - Een cursus Frans
Show Notes

Jullie raden nooit waar de podcast vandaag vandaan komt … uit Bordeaux! Zoals jullie weten ben ik bezig om m’n Frans te verbeteren. Op de middelbare school heb ik vroeger Frans geleerd, maar echt communiceren in het Frans vind ik moeilijk. Een krant lezen, of een boek gaat nog wel, maar praten is een stuk lastiger. Dat weten jullie natuurlijk allemaal, als je een vreemde taal leert! Ik wilde dus heel graag een cursus in Frankrijk doen. Ik ben al meerdere keren in Parijs geweest en vrienden van me raadden aan om naar Bordeaux te gaan, omdat het zo’n mooie stad is...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 115. Als je de tekst van de podcast wilt lezen, kijk dan op de website https://petjeaf.com/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar 5minutennl@gmail.com.

Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur. 

Support the show