5-minuten Nederlands

57 - Ik ga op reis en neem mee, deel II

September 29, 2021 vijfminutennederlands Episode 57
5-minuten Nederlands
57 - Ik ga op reis en neem mee, deel II
Show Notes

Misschien kun je je nog herinneren dat de podcast een paar weken geleden ook de titel had ‘Ik ga op reis en neem mee’. Toen ging het over spelletjes doen; vandaag gaat het echt over op reis gaan en je koffer inpakken. Ik mag namelijk op vakantie! De hele zomer heb ik doorgewerkt, met intensieve taalcursussen, en nu is het nieuwe semester op de universiteit van start gegaan. Ik hoef nu zelf geen onderwijs te geven, dus kan ik rustig op vakantie. We hebben lang gewacht met het maken van een reservering, want het was steeds niet helemaal duidelijk of een land op de coronakaart geel, oranje of rood kleurde, maar we wilden heel graag een beetje genieten van de zon, dus hebben we een appartementje in het zuiden van Portugal geboekt. Net zoals vorig jaar, alleen zitten we nu in een andere plaats...

Welkom  bij de podcast 5-minuten Nederlands, aflevering 57.  De tekst van deze podcast kun je vinden op https://petje.af/5-minutennederlands. Als je de teksten van eerdere podcasts wilt ontvangen of vragen hebt, stuur dan een email naar [email protected].

Mijn naam is Caroline, ik ben taaldocent op de universiteit en woon in Leiden. In deze podcasts vertel ik iets over mijn leven, over wat ik de afgelopen dagen heb beleefd of iets over de Nederlandse taal en cultuur.

Support the show (https://petje.af/5-minutennederlands)